Οι πέργκολες αλουμινίου - inox και σιδήρουπρόκεται για νέες καινοτόμες κατασκευές υψηλής ποιότητας και αντοχής, με κύριο στόχο την σκίαση και προστασία κήπων και εξωτερικών χώρων γενικότερα όπου τοποθετούνται.
Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ξύλινες πέργκολες, η αντοχή του αλουμινίου - inox και σιδήρου σε αντίξοες καιρικές συνθήκες σας απαλλάσσουν από οποιεσδήποτε διαδικασίες συντήρησης εφόσον έχει εφαρμοστεί πάνω τους επιφανειακή επεξεργασία κατά την βαφή τους.

Είναι κατασκευαστικά βασισμένες στη σωστή μελέτη και βάσει αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας που ακολουθούνται κατά την επεξεργασία της πρώτης ύλης, στη συνέχεια της διαμόρφωσης και τέλος κατά την βαφή τους, η οποία πληρεί όλες τις προδιαγραφές του Πιστοποιητικού Qualicoat.

Τα στέγαστρα αλουμινίου - inox και σιδήρου αποτελούν μια πιο εξειδικευμένη λύση ευρείας χρήσης τόσο για την προστασία των εισόδων κατοικιών αλλά και των επαγγελματικών χώρων από την ηλιακή ακτινοβολία, τη βροχή και το χαλάζι, χαρίζοντας την αίσθηση που επιθυμείτε, μοντέρνου ή κλασικού στυλ,με βάση με το ύφος του υπόλοιπου κτιρίου. 

Τα στέγαστρα αποτελούν γρήγορες και πρακτικές κατασκευές που προσφέρουν λειτουργικές λύσεις, δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό και στα κατασκευαστικά ωφέλη. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων, αναδεικνύοντας συνολικά το ύφος του κτιρίου όπου εφαρμόζονται.