Από το 1999 η εταιρία DIMMETAL διαδραμτίζει έναν ενεργητικό ρόλο με μεγάλες επιτυχίες στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και inox τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και κατασκευής και τοποθέτησης. Στο δρόμο για το ζενίθ της πορεία της στις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου διεύρυνε τον κύκλο εργασιών της σε εξειδικευμένες εφαρμογές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου τόσο κουφωμάτων, όσο αιθρίων, υαλοπετασμάτων και ειδικών κατασκευών.

Η DIMMETAL εώς και σήμερα παραμένει πιστή στο όραμα του ιδρυτή της κ. Δημητρίου Μανέτα το οποίο αποσκοπεί στην πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της σε θέματα ασφάλειας, design και λειτουργικότητας,καθώς επίσης και στην παροχή υπηρεσιών που σέβονται το περιβάλλον και τους πελάτες της.

Είναι υπεύθυνη για την κάλυψη των κατασκευαστικών αναγκών των πελατών της τόσο στα κουφώματα και στις κατασκευές σιδήρου και inox , όσο και στις εξειδικευμένες κατασκευές ,διαθέτοντας μία πλήρη ποικιλία προϊόντων και επιλογών για όλα τα γούστα και τις επιθυμίες των πελατών της. Η υψηλή ποιότητα, η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την άριστη υλικοτεχνική υποδομή που προσφέρουμε, είναι οι λόγοι που η εταιρίας μας βρίσκεται στην κορυφή του κατασκευαστικού κλάδου κουφωμάτων.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πιστοποίηση όλων των διαδικασιών παραγωγής και τοποθέτησης των προϊόντων της  και φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των κατασκευών της σε επίπεδα κατασκευής και τοποθέτησης.

Τηρώντας τις πλέον όλες τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους κατασκευής και συναρμολόγησης η Dimmetal - Δημήτριος Μανέτας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, το οποίο είναι το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης της ποιότητας.

Επίσης τα προϊόντα της εταιρείας μας συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της σήμανσης CE.