Η εταιρία προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία πορτών κάθε τύπου ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε προσωπική αλλά και αρχιτεκτονική απαίτηση, προσφέροντας ένα πλήθος δυνατοτήτων για τον ελκυστικό σχεδιασμό του εσωτερικού και του εξωτερικού του κτιρίου όπου τοποθετούνται.

Εσωτερικές Πόρτες

Η εταιρία DIMMETAL διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε σε εσωτερικκες πόρτες πουχαρακτηρίζονται απο την υψηλή ποιότητα,αντοχή και ασφάλειαπου παρέχουν με σύγχρονο σχεδιασμό και τέλειο φινίρισμα, ώστε να μπορύν να καλύπτουν κάθε αισθητική απαίτηση ενώ παράλληλα να εναρμονίζονται ευχάριστα στο χώρο όπου τοποθετούνται. Μπορείτε να τα βρείτε στην εταιρίας μας σε ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων και ανάλογα με την τυπολογία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων λάκας ή ξύλου, σε διάφορες ποιότητες βαφής.

Πόρτες ασφαλείας

Οι πόρτες αλουμινίου κυρίας εισόδου, ξεχωρίζουν για το αισθητικό τους σχεδιασμό, την εξελιγμένη τους τεχνολογία και είναι κατασκευασμένες με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων με σημαντικά χαρακτηριστικά ασφάλειας όπως αντιδιαρρηκτική προστασία, πυροπροστασία και αλεξίσφαιρη εκτέλεση.

Πυρασφαλείας & Αποθηκών

Η εταιρία κατασκευάζει και τοποθετεί πόρτες πυρασφαλείας με βασική αρχή να παρέχει στους πελάτες της ασφάλεια σε περίπτωση εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιάς μέσα στο κτίριο όπου είναι τοποθετημένες και επίσης είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να προσφέρουν ένα καλαίσθητο αισθητικό αποτέλεσμα στο εξωτερικό προφίλ τους.